performers.net forums  

Go Back   performers.net forums > GENERAL DISCUSSIONS... > TOOLS OF THE TRADE

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 11-10-13, 05:54 AM   #1
Kim
Senior Member
 
Join Date: Sep 2001
Location: wellington, New Zealand
Posts: 197
Default Virtual Soundman - Troubleshooting

Hey folks,

I recently dug out my old Virtual Soundman (MiniDisc version) to discover that the audio out of the VS unit doesn't output the music, though I can hear the "bubble & squeak" of the play/pause/stop/volume etc... messages being sent to the MD.

Anyone still using this unit with any thoughts on what might be up?

(The MD works fine on it's own, and the VS remote works as it should, stepping through tracks, pausing, playing, volume etc... just no audio being output.)

Help & Thanks!
__________________
Kim is offline   Reply With Quote
Old 11-10-13, 07:47 AM   #2
Chance
Senior Member
 
Chance's Avatar
 
Join Date: Dec 2000
Location: on the road
Posts: 522
Default

So it's the Virtual Soundman that's acting up, not the minidisc? I've never used one, but I remember reading somewhere that the dude who made them had great customer service (or I could be confusing him for my locksmith). Have you tried him directly?
Chance is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 04:32 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.